, Kuchnia Poradniki Pozostali Severin Tefal Wypiekacze, tostery i piecyki

Kupujemy gofrownicę. Co jest ważne?

Te artykuły także cię zainteresują:


Popularne produkty:

14 odpowiedzi na “Kupujemy gofrownicę. Co jest ważne?”

  1. Gabin pisze:

    Dezal się nie sprawdził, to mpm? mdm? też nie, bo za słaba moc. już przestaję wierzyć w cuda.

  2. Natalie pisze:

    Cóż, stwierdzam, że znalexienie dobrej gofrownicy nie jest takie łatwe, sama kupiłam chyba już ze 3 i jakoś żadna mi nie podpasowała 🙁 popatrzę z breville, i jeszcze jednej nie googlałam stąd, może będzie coś co w końcu mi wpadnie w oko

    • Natalie pisze:

      Kupiłam ją w końcu niedawno i jest super. 🙂 Myślę, że więcej już nie będę szukać, bo pierwszy raz wyszły mi naprawdę super.

  3. Dyskalska A pisze:

    A jak działają te wyjmowane płytki? to do mycia? Jakoś coś więcej?

  4. Pikolka pisze:

    Ja też polecam gofrownicę z breville, znalazłam ją w jakimś zestawieniu, czy właśnie w komentarzach jak szukałam opinii i chociaż trochę się obawiałam to sprawdza się świetnie.

  5. Malwina pisze:

    Ja używam gofrownicy Breville vst072x i sprawdza się świetnie, nawet jak ktoś często używa to nic się z nią nie dzieje

    • Aga pisze:

      ostatnio kupiłam ją i faktycznie, jest to gofrownica która do tej pory najlepiej wypieka gofry, a miałam już 3…

    • kaski pisze:

      A ja się nad nią zastanawiałem… aj. chyba jednak się zdecyduję. pod warunkiem, że poleci mi też ktoś jakiś porządny przepis na lekkie gofry

      • Beatka pisze:

        Z tą gofrownicą jest tak, że praktycznie każde ciasto wychodzi świetnie, ja robiłam nawet z ziarnami siemienia lnianego oraz z kakao. a jak lubisz tradycyjne, to zamień mleko na wodę gazowaną – gofry będą jeszcze bardziej chrupiące i lekkie

        • kaski pisze:

          Beatka, właśnie niedawno ją kupiłem, dzieciaki mega zadowolone. Faktycznie, nie ważne jaki przepis wezmę to gofry są fajnie chrupiące.

  6. Edzia pisze:

    U mnie mama ma gofrownicę dezala chyba już 11 lat i nadal robi w niej gofry. Ja się nie zdecydowałam na zakup takiego urządzenia, bo bym nie mogła się oprzeć temu deserowi, a niestety muszę dbać o linię.

  7. Maja pisze:

    Ja używam dezala profi w małej gastronomii i jest to lekki, niezawodny sprzęt. Łatwo się go czyści i nie przypala gofrów.

Dodaj komentarz


reklama