, Grille Informacje prasowe

Grillowanie od kuchni, czyli jak właściwie grillować?

Te artykuły także cię zainteresują:

Popularne produkty:

4 odpowiedzi na “Grillowanie od kuchni, czyli jak właściwie grillować?”

  1. balek pisze:

    Co i tak w pewnym stopniu prowadzi do kupna odpowiedniego grilla, bo na małym z Tesco nie rozłożysz węgla na dwie połówki 😛

  2. ChiefwKuchni pisze:

    Znaczenie w grillowaniu ma to jak ułozymy np węgiel. Ważne jest żeby nie grillować na palącym się jeszcze węglu, tylko na żarzącym się. Warto ustawic też dwie połówki (jedna większa, druga mniejsza). Trzeba zamknąć mięso z zewnątrz wysoką temperaturą, a dopiekać na połówce z mniejszą. Takim sposobem karkówki są upieczone i soczyste w środku, a dodatki typu szaszłyki czy polskie snacki, zostają ładnie przypieczone ale nie nadpalone.

  3. buczyk pisze:

    Ja tam kupiłem grilla ze 3 lata temu w Media Expert na przecenie… ładny, duży, okrągły i z dwoma poziomami. Fakt, troszkę kosztował ale no porównania nie ma z innymi tańszymi jak mają moi znajomi. Nie powiem teraz modelu, bo opakowania już dawno nie mam. Ew. mogę wrzucić jakąś fotę jak pichcę sobie jakiegoś polskiego snacka, to zobaczycie 😀

  4. kokosek pisze:

    tak naprawde to najważniejsze jest dobre towarzystwo i dobra kiełbasa bez konserwantów. najlepiej taka z serii bez E. Reszta nie ma wiekszego znaczenia. wystarczy tylko podstawowa znajomosc obslugi grilla hehe

Pozostaw odpowiedź buczyk Anuluj pisanie odpowiedzi

Twój adres email nie zostanie opublikowany. Pola, których wypełnienie jest wymagane, są oznaczone symbolem *


reklamaml