REKLAMA TP
czwartek, 3 lipca 2014, Rafał Jeleń

Electrolux przedstawia nowy piekarnik parowy CombiSteam SousVide

0 odpowiedzi na “Electrolux CombiSteam SousVide EOB8956VAX”

  1. gram pisze:

    Swoją cenę to kosztuje, ale z drugiej strony taki piekarnik jest tego wart. Wiele potraw na parze smakuje lepiej, nie mówiąc już o tym, że jest zdrowiej. Mam nadzieję, że ceny szybko choćby o drobinę spadną.

  2. zenek pisze:

    Za taką cenę piekarnik powinien być wyposażony w prowadnice teleskopowe, a nie w drabinki.

  3. Piotr pisze:

    Piekarnik jest dośc drogi, ale szuflada do pakowania próżniowego w domowym zaciszu za ponad 18 000 PLN to jakaś pomyłka. Normalny, profesjonalny sprzęt do gastronomii mozna kupic za 4000 …


reklamaml